Chef’s table №3 “Трюфель та вино”, 25 жовтня 2018

Враження від Chef's table №3 Трюфель та Вино в Black Market нелегко передати словами.

Темою вечері став головний делікатес осені — трюфель в незвичних поєднаннях смаків. Шеф-кухар ресторану Oleksii Sydorov запропонував гостям незвичайне меню — страви готували перед подачею прямо в залі і слідкувати за цим, як завжди було дуже захопливо. Чого тільки варті молочна телятина томлена у натуральному ґрунті по технології су-від або тірамісу з трюфелем на десерт!

Незвичайним було те, що всі страви меню доповнювало одне вино — Las Ocho від іспанського виноробного господарства Chozas Carrascal. Задум сомельє Black Market вдався — вино звучало цікаво та по-різному з усіма стравами.

Музика від піаніста, легке спілкування в особливій атмосфері Black Market доповнили вишуканий вечір. Ведучим Chef's table №3, вже традиційно став Влад Волошин.

Цей вечір знов перевершив всі очікування і ми вже плануємо наступну гастрономічну зустріч!

Comments are closed.