Chef’s table в ресторані Black Market, 5 липня 2018

5 липня ресторан гастрономічних вражень Black Market запрошує на еногастрономічну вечерю CHEFS TABLE від Олексія Сидорова.

Шеф розробив спеціальне меню, страви якого особисто приготує при гостях

  • Філе дикого коропа / Gavi DOCG MARRONE
  • Салат з пряним бізоном зі снігом із пармезану / Bardolino classico DOCG Sartori, 2015
  • Крокет з баранини під варенням із шишок / Chianti DOCG CASTELLANI SPA, 2016
  • Оленина в бастурмі з ферментованим чорним часником / Reserva Cabernet Sauvignon Santa Rita, 2016
  • Лавандово-базиліковий трайфл 

Брендамбасадор Олександр Благополучний підібрав ідеальні вина до м'яса. Про свій вибір, foodpairing та секрети смакових поєднань вина зі стравами, Олександр поділиться з гостями на затишній літній терасі під музичний супровід - фортепіано live 5 липня о 19:00

Не пропустіть яскраву гастрономічну подію цього літа!

Comments are closed.