Вlack Market ресторан пропонує інтелектуальну космополітичну кухню на локальних продуктах. Шеф-кухар ресторану Black Market постійно вдосконалює свою майстерність. За простою подачею стоять прогресивні технології, які підкреслюють смак продуктів: sous-vide, низькотемпературне приготування, миттєве обсмажування, дозрівання м'яса, спеціальне обладнання для приготування повітряного пюре і власна коптильня.

Наш шеф любить і вміє використовувати "складні" продукти на своїй кухні. Терін з фуа-грою, цитрусовим джемом і інжировим мармеладом, тост з телячими хвостами і шпинатом, стейк з діафрагми з м'ясним соусом, томленна теляча щока з в'яленими томатами і кіноа, теляча вирізка, приготована при низькій температурі в sous-vide, шпигована трюфелем, зі сморчками та булгуром, філе Кобії з соусом лемонграсс і багато інших делікатесів зібрані в нашому основному меню.